Logotyper & mallar

PLATINEAS LOGOTYPER

Den nya logotypen för PLATINEA finns i flera färger samt med och utan vår slogan. Du kan ladda ner dem här (klicka på respektive länk och spara sedan bilden genom att högerklicka och välja spara alternativet). Välja en logotyp som tillåter god synlighet i förhållande till den bakgrund som används. Alla logotyper som är tillgängliga för nedladdning är i PNG-format. Om du behöver ett annat format, kontakta vår webbsupport.

Den översta logotypen med mörkblå text och märket i grönt är den logotyp som ska användas i första hand och är alltid den version som används på ljus bakgrund. Logoversionerna med vit text är till för att användas mot en mörk bakgrund eller på ett foto eller en illustration om det ger bättre kontrast.

Grön + Mörkblå

Grön + Vit

Vit + Vit

Grön + Mörkblå (med slogan)

Grön + Vit (med slogan)

Vit + Vit (med slogan)

MALLAR

Vi uppmuntrar våra PLATINEA-medlemmar att använda följande Word- och PowerPoint-mallar när de presenterar och delar PLATINEA-material och arbete. OBS: för att mallarna ska fungera korrekt måste du installera vårt anpassade typsnitt Inter först. Klicka här för att ladda ner en installationsguide.

Mallar

Senast uppdaterad: 2023-08-07